Pitch Payroll neemt salarisadministratie uit handen

Altijd inzichtelijk en 100% AVG-proof

Wat zijn de voordelen voor jou?

24/7 online inzicht in jouw salarisadministratie

Via een online portal heb je 24/7 inzicht in jouw salarisadministratie met alle bijbehorende berekeningen en specificaties.

100% AVG-proof, door middel van een online portal

Geen uitwisseling van privacygevoelige documenten per e-mail, maar alles volledig digitaal in een perfect beveiligde online omgeving.

Vaste lage prijs

Eerlijkheid over onze tarieven, hoe wij te werk gaan en wat jij van ons mag verwachten. Vraag voor meer informatie over tarieven bij ons een offerte aan.

Een vast deskundig aanspreekpunt

Wij werken met cijfers en nummers, maar jij bent dat zeker niet. Jij hebt een persoonlijk aanspreekpunt bij wie je altijd terecht kunt voor advies of vragen.

Hoe werkt het?

Volledig uitbesteden

Bij het volledig uitbesteden van de salarisadministratie hoef je enkel de urenstaten en personeelsmutaties bij te houden en aan ons door te geven. Wij richten vervolgens de administratie voor je in, versturen de salarisspecificaties en jaaropgaven en verzorgen jouw loonbelastingenaangifte.

Hoe werkt het?

Gedeeltelijk uitbesteden

Bij gedeeltelijke uitbesteding verdelen wij als het ware de taken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij verantwoordelijk bent voor de registratie van verlof en ziekte en wij voor de verzending van de salarisspecificaties. Doordat wij werken met Unit4 heb je altijd zicht en toegang tot jouw eigen salarisadministratie.

Waar helpen wij jou bij?

Administratie omtrent salarissen is een tijdrovende taak waarbij nauwkeurigheid en snelheid gemoeid gaat. Met de dienstverlening van Pitch wordt jouw salarisadministratie altijd volledig, tijdig en correct verzorgd en houd jij tijd over voor andere werkzaamheden. Mocht jij toch nog vragen hebben, dan staat er altijd een vast aanspreekpunt met kennis van zaken voor jou klaar.

Meer weten over salarisadministratie bij Pitch Payroll?

Neem contact met ons op voor een kennismaking met onze adviseur.
* verplichte velden