PAYROLL, SALARISADMINISTRATIE en HR-ADVIES voor professionals

Payroll

Met payroll heb jij de mogelijkheid uitdagende opdrachten uit te voeren voor opdrachtgevers zónder de zorgen van het ondernemerschap. Jij komt voor de duur van de opdracht op de loonlijst bij Pitch Payroll. Natuurlijk bepaal jij wel zelf waar en voor wie je werkt en voor welk tarief. Wij nemen alle administratieve en financiële randzaken van jou over, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

 

Meer informatie

Salarisadministratie

Heb jij een bv en besteed jij administratie omtrent jouw salaris liever uit? Met de dienstverlening van Pitch Payroll wordt jouw salarisadministratie altijd volledig, tijdig en correct verzorgd. Mocht jij toch nog vragen hebben, dan staat er altijd een vast aanspreekpunt met kennis van zaken voor jou klaar.

 

Meer informatie

HR-advies

Naast jouw salarisadministratie heb jij te maken met andere arbeidsrechtelijke en fiscale zaken. Wij snappen dat jij hier geen diepgaande kennis van hebt, want jij hebt een andere specialiteiten. Pitch Payroll helpt graag: onze experts staan voor jou klaar met persoonlijk en eerlijk advies.

 

Meer informatie